Algemene cursus Portugees

Inleiding Portugese taal

Portugees is een Romaanse wereldtaal die wereldwijd wordt gesproken in onder andere Brazilië, Portugal, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië, Mozambique, en nog vele andere kleinere gebieden, zoals Goa en Malakka (Cristao). Volgens UNESCO wordt Portugees door 176 miljoen mensen gesproken. Inmiddels zijn dit er veel meer wegens bevolkingsgroei en uiteraard de gekwalificeerde mensen van Paixão Brasil die jou ook Portugees leren.
Wat veel mensen niet weten is dat het Portugees in Brazilië afwijkt van het Portugees in de andere gebieden. Er heeft echter een hervorming plaatsgevonden (het Acordo Ortográfico uit 1990, in 1998) geweest met alle Portugeestalige landen, waarin werd afgesproken de taal in alle Portugeessprekende landen hetzelfde te spellen. In Portugal waren ze hier echter niet zo blij mee en wordt de aanpassing nog niet overal toegepast. De variant van Brazilië wordt Braziliaans-Portugees genoemd.

Algemene cursus Portugees

Onze algemene Portugese cursus is niet zo algemeen als de naam doet vermoeden. We hebben een zeer doordacht en uitgewerkt curriculum bestaande uit zes niveaus. Zes niveaus waarvan twee conversatieniveaus voor de gevorderde sprekers. Middels een intake bepalen we gezamenlijk wat de beste aanvliegroute en niveau is om in te stappen. Wij garanderen dat 99% van de mensen zich naadloos kan aansluiten bij een van onze Portugese cursussen.
Heb je daarnaast extra aandacht nodig of verdieping binnen een bepaald vakgebied, dan kunnen we dat uiteraard middels additionele (privé) lessen aanbieden. Interesse of meer informatie nodig? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je meteen op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met mij op a.u.b.

Preencha os dados abaixo que entraremos em contato com você!

Volledige naam

E-mail

Tel. nr.

.