Portugees leren

Portugees leren

Wij bieden Portugese taalcursussen aan specifiek gericht op jou als individu. Dit betekent dat je op een leuke en efficiënte manier Portugees leert. Afhankelijk van jouw wensen en niveau kan je instromen bij diverse Portugese cursussen die je samen met andere gelijkgestemden kan volgen. Mocht je toch geen aansluiting vinden bij de bestaande Portugese cursussen, dan kan je daarnaast uiteraard specifieke programma’s volgen die we voor jou op maat opstellen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat en de beste taalcursus die voor jou beschikbaar is.

Cursusaanbod Portugese taal

Algemene cursus Portugees (Niveau beginners tot gevorderd)

De meeste mensen die Portugees willen leren, kiezen voor deze cursus. We beginnen altijd met een intake om je wensen en niveau te bepalen. Op deze manier leer je op jouw tempo Portugees.

Bootcamp Portugese taal

Onze bootcamp Portugees is buitengewoon populair en is voor mensen die niet veel tijd hebben en graag binnen een dag een goede basis willen hebben. De bootcamp is bij uitstek geschikt voor mensen die op vakantie naar Brazilië gaan of voor werk incidenteel met Brazilië en of Brazilianen te maken hebben. Uiteraard is de bootcamp ook perfect als kennismaking met de Portugese taal en onze lessen.

Portugees op maat

Een intensieve cursus op maat gesneden op jouw doel(en). Ga jij stage lopen in Brazilië ? Ga je (vrijwilligers)werk doen in Brazilië? Of heb je op een andere manier met specifieke onderwerpen te maken? Wij zorgen dat je je goed kan redden binnen jouw vakgebied.

Privéles Portugees

Wil je zo snel mogelijk Portugees leren, compleet aangepast aan jouw rooster en wensen? Kies dan voor privéles. Privéles is de snelste en effectiefste manier om Portugees te leren.