Privélessen Portugees

Privélessen Portugees

Bent u op zoek naar een docent die privélessen Portugees verzorgt waardoor u snel Portugees leert of uw huidige niveau verbetert? Met onze Portugese taaltraining krijgt u wanneer u wilt privélessen van een of meerdere taaltrainers – allen uiteraard native speaker. Door de eventuele afwisseling van taaltrainers leert u de taal in alle facetten kennen en kunt u uw concentratie op een hoog peil houden.

De privélessen worden afgewisseld met multimediaoefeningen (muziek en video) en zelfstudie zodat u zich het geleerde eigen kunt maken.

Personal coaching de Portugees

Wilt u op korte termijn specifieke ondersteuning bij het gebruik van de Portugese taal, dan is taalcoaching Portugees misschien iets voor u. Als u de taal Portugees al redelijk beheerst, dan kunt u in privélessen met een docent werken aan een presentatie, uw persoonlijke effectiviteit, onderhandeltechnieken of schrijfvaardigheid.

Portugees met het best mogelijke resultaat

Of u nu besluit om privélessen te volgen om zakelijke of persoonlijke redenen, bij taalinstituut Paixão Brasil bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Al onze Portugese privélessen worden volledig toegespitst op uw mogelijkheden, huidige niveau en uw context. Met onze bewezen lesmethode leert u op een effectieve en plezierige wijze de taal in een zeer korte periode. Individuele en persoonlijke taaltrainingen Aan elke taaltraining gaat een persoonlijk intakegesprek vooraf waarbij uw wensen en doelen worden vastgesteld. Dit gesprek vormt dan ook een belangrijk uitgangspunt voor de invulling van de privélessen en de oefeningen die u tussendoor uitvoert.

Neem contact met mij op a.u.b.

Preencha os dados abaixo que entraremos em contato com você!

Volledige naam

E-mail

Tel. nr.

.