Portugees op maat

Inleiding Portugese taal

Portugees is een Romaanse wereldtaal die wereldwijd wordt gesproken in onder andere Brazilië, Portugal, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië, Mozambique, en nog vele andere kleinere gebieden, zoals Goa en Malakka (Cristao).  Volgens UNESCO wordt Portugees door 176 miljoen mensen gesproken. Inmiddels zijn dit er veel meer wegens bevolkingsgroei en uiteraard de gekwalificeerde mensen van Paixão Brasil die jou ook Portugees leren.

Wat veel mensen niet weten is dat het Portugees in Brazilië afwijkt van het Portugees in de andere gebieden. Er heeft echter een hervorming plaatsgevonden (het Acordo Ortográfico uit 1990, in 1998) geweest met alle Portugeestalige landen, waarin werd afgesproken de taal in alle Portugeessprekende landen hetzelfde te spellen. In Portugal waren ze hier echter niet zo blij mee en wordt de aanpassing nog niet overal toegepast. De variant van Brazilië wordt Braziliaans-Portugees genoemd.

Portugees op maat

Portugees op maat heeft een beetje een hybride karakter en zit een beetje tussen privélles en algemene les in. De Portugees op maat cursus kenmerkt zich door zijn intensieve karakter en heeft als voordeel dat u in een korte tijd Portugees spreekt en kennis heeft van de onderwerpen binnen uw vakgebied.

Samen met uw eigen native Portugees docent bouwt u aan uw eigen curriculum , ongeacht of u nu tijdens de cursus uw algemene of zakelijke communicatievaardigheid Portugees wilt verbeteren, Andere voorbeelden zijn:

  • uw vocabulairekennis verbreden
  • aan uw uitspraak werken
  • een solide grammaticabasis in het Portugees leggen
  • de schrijf- en leesvaardigheid oefenen
  • een speech voorbereiden
  • een goede presentatie in het Portugees houden
  • betere e-mails of rapporten leren schrijven
  • small talk (verbeteren)

Herkent u zich binnen een van deze doelen? Schroom dan niet om je gegevens achter te laten en contact met ons op te nemen.

Neem contact met mij op a.u.b.

Preencha os dados abaixo que entraremos em contato com você!

Volledige naam

E-mail

Tel. nr.

.