Bootcamp Portugees

Inleiding Portugese taal

Portugees is een Romaanse wereldtaal die wereldwijd wordt gesproken in onder andere Brazilië, Portugal, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië, Mozambique, en nog vele andere kleinere gebieden, zoals Goa en Malakka (Cristao). Volgens UNESCO wordt Portugees door 176 miljoen mensen gesproken. Inmiddels zijn dit er veel meer wegens bevolkingsgroei en uiteraard de gekwalificeerde mensen van Paixão Brasil die jou ook Portugees leren.
Wat veel mensen niet weten is dat het Portugees in Brazilië afwijkt van het Portugees in de andere gebieden. Er heeft echter een hervorming plaatsgevonden (het Acordo Ortográfico uit 1990, in 1998) geweest met alle Portugeestalige landen, waarin werd afgesproken de taal in alle Portugeessprekende landen hetzelfde te spellen. In Portugal waren ze hier echter niet zo blij mee en wordt de aanpassing nog niet overal toegepast. De variant van Brazilië wordt Braziliaans-Portugees genoemd.

Bootcamp Portugees

Heb je weinig tijd en/of geduld, ga je spoedig op vakantie en wil je toch Portugees leren? Dan is de bootcamp Portugees een geweldige oplossing.

Speciaal voor iedereen die fulltime werkt, een druk sociaal leven heeft, geen geduld heeft of simpelweg weinig tijd heeft, is er nu een bootcamp Portugees: in een enkele sessie van 4  tot 8 uur (afhankelijk van de betreffende bootcamp) leer je de basis van de Portugese taal.

Deze spoedcursus is voornamelijk gericht op beginners met weinig tot geen kennis van de Portugese taal. Om te voorkomen dat je verder niets met de taal doet en het geleerde onmiddellijk weer vergeet, krijg je tussendoor en na afloop van de bootcamp extra interactieve oefeningen zodat het geleerde zeker blijft hangen. Denk bijvoorbeeld aan het kijken van een Portugees filmpje, het luisteren van een vrolijk  Braziliaans muziekje of zelfs het proeven van een typisch Braziliaanse snack. Wanneer je de bootcamp volgt, kun je meteen in het Portugees je Caipirinha bestellen. Interesse in de volgende bootcamp bij jou in de buurt? Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

Neem contact met mij op a.u.b.

Preencha os dados abaixo que entraremos em contato com você!

Volledige naam

E-mail

Tel. nr.

.